Logistiikka- / toimituskoordinaattorin äitiyslomansijaisuus

Espoo, Finland

Turck Vilant Systems on ponnistanut Suomesta Eurooppaan ja tällä hetkellä asiakkaitamme löytyy 38 maasta. Olemme noin 10 miljoonaa euroa liikevaihtoa tuottava teknologiayritys, jonka emoyhtiö on saksalainen teollisuusautomaatiokonserni.
Sinä liityt tekniseen toimitustiimiimme (Operations) Espoon pääkonttorillamme ja varmistat, että tiimillä on aina oikeat materiaalit saatavilla asiakasprojektitoimituksiimme ympäri maailman.

Millainen tehtävä on kyseessä?

Vietät päiväsi pääkonttorillamme ja koordinoit materiaalihankintoja sekä logistiikkaamme. Sinun vastuullasi on tilaus-toimitusprosessimme ja toimit tärkeänä linkkinä teknisen tiimin sekä projektitoimitustemme välillä.

Tärkeimpiä vastuualueitasi:

  • Vastuu materiaali- ja komponenttiostoista sekä kommunikaatio toimittajiimme päin
  • Toimituslogistiikan koordinointi ja toteutus niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillekin
  • Pientoimitusten tilaus-toimitusprosesessi, asiakasviestintä sekä laskutus
  • Asiakaspalvelutehtävät ja asiakasviestintä
  • Laiterekisterien ylläpito

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, jonka arvioimme kestävän noin puolitoista vuotta. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 13.4.2020.

Miksi tulisit meille töihin?

IoT-sektori, jolla toimimme, on kasvutoimiala, jonka ennustetaan kasvattavan bruttokansantuotetta maailmanlaajuisesti 25% seuraavan 10 vuoden aikana. Viime vuonna yrityksemme kasvoikin 19% ja toivomme trendin jatkuvan. Asiakkaamme ovat omien toimialojensa merkittäviä toimijoita, jotka digitalisoivat toimintojaan ylläpitääkseen korkeaa laatua sekä kilpailukykään. Meillä pääsetkin kurkistamaan miltä teollinen digitalisaatio käytännössä näyttää.

Mitä tarjoamme?

Uskomme innostuneen ja motivoituneen henkilöstömme olevan menestyksemme takana. Työympäristömme on rento ja kollegasi ovat kaikki erilaisia persoonia. Jokaisella meillä on mahdollisuus kehittää itseään ja uraansa eteenpäin. Jos haluamme valloittaa vuoren, teemme sen yksi etappi kerrallaan ja yhteistyössä. Pääset kansainväliseen toimintaympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja mahdollisesti työllistyä tulevaisuudessa myös ulkomaille. Tukenasi on paitsi osaavat kolleagamme myös emoyhtiömme laaja verkosto, jota käytämmekin useissa projektitoimituksissa apunamme.

Mitä odotamme sinulta?

Sinä olet järjestelmällinen ja uskallat tarttua toimeen itsenäisesti. Yleiset toimistoon liittyvät tietokonesovellukset kuten MS Office ovat sinulle tuttuja ja puhut sekä kirjoitat sujuvaa englantia. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tai olet valmistumassa opinnoistasi pian. Voit olla esimerkiksi tradenomi, logistiikkainsinööri tai kauppatieteen kandidaatti / maisteri.
Arvostamme myös jos

  • Olet reipas ja osaat itse priorisoida ja suunnitella työsi
  • Puhut englannin ja suomen lisäksi saksaa ja/tai ruotsia
  • Olet tarkka
  • Sinulla on vastaavaa työkokemusta

Toivottavasti innostuit meistä!

Mikäli haluat vielä kysyä meiltä jotain lisää, voit soittaa Heidi Pinomaalle: Global Operations Director. Heidin saat kiinni 5.2. kello 14:00-16:00 sekä 7.2. kello 9:30-11:30 numerosta 050-323 6644.

Kun olet päättänyt, että haluat liittyä tiimiimme, laitathan englanninkielisen hakemuksesi allaolevan lomakkeen kautta.

Application